Laura si Marius (after wedding)

In general, duritatea si gingasia nu au loc in acelasi cadru, dar cand vine vorba de dragoste cutezatoare, atunci ele definesc foarte bine liniile subtiri cu ajutorul carora este creionat tabloul unei relatii carismatice.
Laura si Marius sunt din cale afara de zapaciti, nabadaiosi, de o franchete cu bun gust expusa, care de cele mai multe ori este rapusa de sarmul unei sensibilitati foarte fine. Toate acestea sunt candid imbratisate de dragostea pe care si-o poarta unuia celuilalt.

Ne place foarte mult sa descoperim oamenii, sa stam, sa discutam cu ei, sa observam ce le place, pentru ca toate acestea pentru noi sunt elemente cheie si ne ajuta foarte mult sa gasim locurile de fotografiat in care ei sa se integreze. Laura si Marius sunt doi oameni autentici, carora le place noul si tot ce este de actualitate, locurile mai putin obisnuite, impredictibile, putin romantice, de fapt deloc, deoarece dragostea lor este tot ce le trebuie. Fiind doi oameni volubili si joviali, indiferent cat de arid ar fi acel loc, ei il pot transforma intr-unul extraordinar de placut, calduros si primitor. De aceea am ales acest loc plin de roca, un loc care a capatat o alta nuanta odata cu aparitia lor.

Lacul de smarald de la Racos a fost locul perfect pentru cei doi, culoarea acestuia fiind una dintre preferatele lor. Frumusetea acestui loc a fost armonios completata de frumusetea protagonistilor, lasand sa se vada dragostea in cele mai mici gesturi si atingeri.
Este minunat sa intalnesti astfel de oameni, care sa iti ofere astfel de experiente extraordinare si pline de amintiri frumoase. Acestea ne motiveaza prin bucurie si ne ofera satisfactia muncii noastre. Este exaltant sa-ti bucuri sufletul mereu cu astfel amintiri!