Albume si Fotografii

picture_by_us_3_photo_100px

Fotografiile

Stiu cat de mult va doriti, sa puteti arata prietenilor fotografiile de la evenimentul vostru, in orice moment, pe calculator sau telefon, de aceea in limita timpului disponibil o sa facem o selectie de fotografii pe care o vom incarca aici pe site. Fotografiile de inalta rezolutie vor ajunge la voi, online sau in cazuri exceptionale pe DVD-uri personalizate, stick-uri USB de asemenea personalizata.

Albumele foto(Photobook-urile)

Imi place la nebunie ideea de a oferi un album foto in pachetele mele.  Eu  cred ca ele creeaza o sensibilitate aparte pe hartie, decat daca ar fi vizualizate doar pe ecranul telefonului sau al calculatorului. Pachetele foto includ albume foto de diferite dimensiuni. Aceste albume sunt realizate cat se poate de original si au la baza conceptul traditonal al cartilor cu ilustratii. Ele sunt realizate integral manual, iar hartia folosita este o hartie foto de o calitate superioara.
Atunci cand realizez designul unui album, intotdeauna ma voi concentra asupra povestii pe care am trait-o alaturi de protagonistii fotografiilor si pe cat posibil sa nu ma abat de la firul epic al evenimentului. In munca depusa la realizarea a unui album sunt foarte atent la selectia fotografiilor si voi le organiza cu mare atentie in asa fel incat la vizualizarea acestuia sa rezulte  povestea zilei respective.
Voi incerca sa pun, cat mai multe fotografii se poate, dar totul se face cu mare atentie deoarece imi place sa pastrez pentru fiecare pagina un aspect estetic placut, fara a fi prea incarcat sau prea rarefiat.

album_collage_1

Bunul de tipar

Dupa ce am terminat fotografiile de editat si am conceput designul albumului foto, inainte de a le trimite la tipografie, ma consult cu mirii aratandu-le formatul digital al acestora. In cazul in care se doreste inlocuirea anumitor fotografii din selectie, fac modificarile si retrimit albumul cu modificarile realizate.

Albumele foto se trimit la tipografie numai dupa confirmarea bunul de tipar oferit de miri.

album_collage_2

windmill_farm