Despre voi

about_you

Iubesc oamenii curajosi!

Voi sunteti inspiratia! De aceea este vital pentru voi sa fiti creativi, curajosi, aventurosi si emotionali, sa fiti asa cum numai voi stiti ca puteti fi. Fotografiile pe care le fac sunt de fapt secunde din viata voastra, care mai tarziu, o sa va aminteasca, de un moment, o zi, o saptamana un anotimp, un an sau chiar de o perioada a vietii voastre!
Pentru a surprinde fotografii bune, am nevoie ca voi sa va dedicati intru totul acelui moment, sa va deconectati de la cotidian si sa lasati sentimentele sa va ghideze. Vreau ca sesiunea foto sa fie o experienta placuta pentru voi, astfel incat sa surprind cele mai frumoase momente ale voastre. Vreau sa va bucurati de prezent si de momentul unei sesiuni foto. Cand fotografiez imi place sa fiu spontan si liber si mi-ar placea si voi sa va simtiti la fel.
Inainte de a ne angaja la orice colaborare imi place sa stiu ca suntem pe aceeasi lungime de unda si eu sunt persoana potrivita pentru voi si viceversa.

Raluca_Alex_1435_resize

Diferit!

Cu fiecare prilej, incerc sa fac ceva nou si interesant pentru fiecare sesiune foto in parte, fie ca este vorba de nunta sau orice alt eveniment frumos din viata voastra si sunt cel mai fericit daca nevoile si dorintele voastre sunt pe deplin atinse prin munca depuse de mine.
Este adevarat ca se vor putea obtine cele mai bune rezultate atunci cand imi veti da posibilitatea de a-mi eprima creativitatea in mod liber, dar, de asemenea m-as simti foarte bine daca v-ati impartasi gandurile, ideile si nevoile voastre cu mine, in asa fel incat fotografiile sa poarte si amprenta voastra personala.

As fi mai mult decat incantat sa va dau anumite sfaturi in ceea ce priveste elementele de care trebuie sa tineti cont la realizarea unui cadru ideal pentru sesiunile voastre foto, cum ar fi locatia, lumina, detaliile, decoratiunile si alte elemente necesare pentru a atinge stilul dorit!

In final tot ce conteaza este sa va simiti bine si sa va distrati, pentru ca asta cu siguranta se va vedea cel mai bine in fotografii!