Alis si lumea ei… magica

Fericirea apare, in forme atat de diferite incat cu cat inaintam prin viata, importanta si intesitatile sale sunt foarte variate. Fireste sentimentul de beatitudine si de bucurie care iti inunda sufletul il simtim cu totii, doar ca intesitatea si durata ei e ceea ce face diferenta.

Cea mai frumoasa fericire este aceea de lunga durata. Pentru multi oameni, aceasta este cea oferita de etapa minunata din viata lor si anume aceea de a fi parinte. Poate ca nu multi inteleg aceasta fericire, in fapt nici nu prea ai cum sa o intelegi decat atunci cand o simti si tu la randu-ti.

Instinctual cand vedem oameni fericiti pe langa noi, avem intentia de ii trata ca pe ceva usor neinteles. Ca sa-i putem intelege, ar trebui sa ne raportam la felul lor de a privi lumea in acel moment, de aceea un om poate intelege cel mai bine anumite etape ale fericirii, doar in momentul in care atinge la randul sau acea etapa.

Asa este si cu Alis, aceasta minunata si frumoasa mamica, care alaturi de jumatatea vietii ei, Titu, au creeat ceva care le va umple inimile de bucurie pentru tot restul vietii lor!

La prima vedere as putea spune ca Alis e putin atipica pentru o mamica, pentru ca este o tipa spontana plina de energie de parca nici nu ar fi insarcinata, in schimb Titu, este un tata ideal, atent si foarte grijuliu cu mica lui comoara. Fiecare in parte, atat Alis cat si Titu, sunt doi oameni frumosi si foarte placuti, dar impreuna sunt ceva de neegalat, formeaza o familie cu o unicitate aparte, iare fericirea acestei noi etape din viata lor, ii face sa straluceasca in orice moment! Este minunat sa vezi cum un barbat se dedica cu atata tandrete femeiei lui, mama urmasului sau si cum aceasta ii primeste dragostea si are grija de ea cu atata caldura.

Ce o sa vedeti mai jos nu sunt nimic altceva decat secunde superbe din viata a doi oameni care se iubesc nespus de mult si care si-au petrecut timpul intr-o frumoasa zi de weekend,  plimbandu-se si relaxandu-se in natura  iar eu am fost acolo sa le surprind bucuria 🙂 Read More